Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Jobper

Wie zijn we?

Ik zoek evenementen personeel

Wij bieden dé flexibele bijbaan voor studenten, in alle grote studentensteden in Nederland. Mise en Place biedt jobs in de wereld van de gastvrijheid. 

  • Horeca project 

Je kunt werken in de bediening, keuken en op evenementen als stagehand, kassa- of garderobemedewerker en achter de bar. Wij bieden jou een flexibele bijbaan tijdens je studie: je kunt zelf bepalen wanneer en waar je werkt. Het is dus eenvoudig te combineren met je studie(druk). De ene keer werk je overdag een paar uur tijdens een congres en de volgende keer wil je snel veel geld verdienen en plan je je een heel weekend in op de langere jobs. Er is voldoende keuze!

 

We gaan uit van gemiddeld 1 keer werken per week. Via je eigen online portal kun je je beschikbaarheid doorgeven en bekijken wat je verdiend hebt. 

 
  • Horeca project 

Mise en Place is buiten Nederland vertegenwoordigd in Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje, Zuid-Afrika en op Curaçao! We bieden je dus ook de mogelijkheid om internationaal te werken. Wat vind je ervan om lid te zijn van de vaste crew tijdens de Red Bull Airraces, of om er een half jaartje tussen uit te gaan om ervaring op te doen op Curaçao en dit te combineren met de relaxte sfeer van de Antillen? 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op, of kom gerust langs op de vestiging bij jou in de buurt om kennis te maken met ons, wij kunnen je de ideale bijbaan bieden! 


Ik zoek partycatering personeel
 
 
 
Enkele van onze relaties
Next info
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
groepsfoto Crew Caterar des Jahres afpilsen tuinfeest Extrema 2009 - Extrema Music Tent mees pierson team
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017