Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Jobper

Carriere bij Mise en Place

 Naast een bijbaan bieden wij alle ingeschreven studenten volop kansen om stage te lopen bij ons of om een (afstudeer) opdracht uit te voeren. Intern worden er regelmatig trainingen gegeven waaraan je kosteloos kunt deelnemen. 

  • Horeca project 

 De sfeer waarin we werken is informeel én gastvrij! Je contactpersoon op kantoor is vaak net afgestudeerd, spreekt jouw taal en luistert naar wat jij wilt. Deze formule is in 17 jaar uitgegroeid tot wat het nu is dankzij de input en bijdrage van iedereen die bij ons gewerkt heeft. Heel wat voormalige Mise en Place studenten zijn ondertussen doorgegroeid binnen onze organisatie, ook internationaal. Wanneer je nog niet bij ons werkt en je op zoek bent naar een vaste baan, dan ben je van harte welkom. We helpen je graag in de wereld van gastvrijheid en gastronomie. Bovendien kun je makkelijk je carrière voortzetten bij een van de partnerbedrijven van de Mise en Place Group.

Studeer je af en ben je op zoek naar een interessante afstudeeropdracht? Ook dan kun je bij ons terecht. Veel afgestudeerden gingen je reeds voor. Laat je gegevens achter in het invulveld bovenaan de pagina en wij nemen contact met je op.

Ik zoek partycatering personeel
 
 
 
Enkele van onze relaties
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
Extrema 2009 - Future Funk Middag Cetarar des Jahres greenpoint stadium briefing entree Curacao
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017