Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Relatie

Evenementen personeel

Ik zoek partycatering personeel

 

  • Event medewerkers

Bij grote evenementen verzorgt mise en place de coördinatie van alles met betrekking tot uw evenementen personeel. Denk hierbij aan: personeelsindeling (de juiste man op de juiste plek), de briefing, de kledinguitgifte, de personeelsincheck, distributie personeelsmaaltijden, bewaking productiviteit en het opvangen van pieken op bepaalde evenement locaties.

Ook vervoerstechnisch wordt gekeken naar de, voor de opdrachtgever, beste optie. De keuze om het evenementen personeel te laten reizen per touringcar of overnachten op het evenementen terrein wordt samen met de relatie gemaakt. Bij meerdaagse evenementen is altijd een coördinator ter plekke aanwezig die als aanspreekpunt fungeert voor het evenement personeel en de opdrachtgever.

Mise en place beschikt over een aantal  kwaliteitsmanagers die ter plekke toezien op de juiste uitstraling, de snelheid en effectiviteit van de medewerkers (jobpers).

  • Evenementen personeel

Bent u op zoek naar evenementen personeel of heeft u een project waar we u bij kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op of vul het formulier rechtsboven op deze pagina in. We horen graag van u!

Ik zoek partycatering personeel


Enkele van onze relaties die gebruik maken van onze evenementen medewerkers
Next info
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
Extrema 2009 - Future Funk Bar feestlocatie Landelijke Tire Bouchon Jobpen op het strand! Team MeP Curacao Promotiejob
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017