Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Home
wk voetbal 2010

  • 32_11_June_2010_022.JPG
  • 32_DSC01770.JPG
  • 32_GEDC0332.JPG
  • 32_GEDC0333.JPG
  • 32_IMG_0123.jpg
Van 11 Juni tot 11 Juli keek de wereld naar Zuid Afrika en liet Mise en Place (MEP) zien ook het grootste sport evenement ter wereld aan te kunnen.
De openingswedstrijd in het Soccer City stadion in JoBurg was gelijk een hele goeie met 1200 man personeel en geen internetverbinding om de jobpers in te klokken. Maar het team van Human Talent Consultancy (HTC) ter plekke gaf geen kik en zorgde dat alle personeel op tijd en “well groomed” aanwezig was bij de cateraars.
Ook de wedstrijden daarna in de andere stadions gaven een soortgelijk beeld. In Kaapstad, Port Elizabeth, Durban, Bloemfontein, Pretoria, Rustenburg, Polokwane en Nelspruit liet het door HTC geselecteerde en getrainde personeel zien wat Zuid Afrikaanse gastvrijheid gemixt met een vleugje Europese Hospitality kennnis kan betekenen. Alle internationale VIP’s en andere gasten waren zeer onder de indruk van “onze” Proudly South African jongens en meisjes die dagelijks 10 tot 14 uur aan de slag waren om het hun gasten naar de zin  te maken.
De opdracht tijdens de training van zo’n 9000 medewerkers was “exceed the expectations  of your guests”. Iets wat ze meer dan gedaan hebben. Was er vooraf nog veel scepsis over het WK in Zuid Afrika, tijdens het toernooi veranderde dat al heel snel. De reacties waren uiterst lovend, over de organisatie, het land maar vooral de mensen. Gasten waren onder de indruk van vooral de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Zuid Afrikanen.
Als MEP/HTC zijn we er trots deel te hebben kunnen uitmaken van dit evenement maar vooral unieke project.  Een project dat ons veel  gegeven heeft: veel vrienden en nog veel meer synergie. Als medewerkers tijdens de uitcheck van hun laatste wedstrijd huilend afscheid nemen dan weet je dat je dat je toch iets goed gedaan hebt. “This truly was a once in a lifetime experience!”
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017