Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Home
Mise en Place Group
Initiatieven
Mise en Place Group
Tot de Mise en Place Group behoren meerdere bedrijven die zich allemaal met gastvrijheid bezig houden. Op deze manier kunnen we u een totaal product bieden. Uiteraard kunt u zelf hierin uw keuze maken.

House of Kent
Bij House of Kent kunt u terecht voor Sales support, hospitality, beursregistratie en –receptie, exclusieve horeca, demonstraties, merchandising, promotie, sampling, enquêteren, interviewen en mystery shopping. Door de, per specialisme getrainde medewerkers, bent u gegarandeerd van het beste beoogde resultaat.

Staffable
Payroll via Staffable. Staffable neemt al het regelwerk en de administratie rond personeel voor u uit handen. U steunt daarbij op een administratief systeem dat 100% web-based is. Informatie en documenten zijn dus voor alle betrokkenen toegankelijk. Altijd en efficiënt!

PMG
Project Managers Groep (PMG) biedt u flexibel interim management. PMG ondersteunt uw organisatie met junior tot en met senior projectmanagers die thuis zijn in de gastvrijheidbranche. Dit kan tijdelijk, voor langere perioden of continu. Op die momenten dat u geen beroep kunt doen op uw eigen medewerkers of als het werk om extra handen en hersens vraagt.

ELS
ELSgmbh is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat betrekking heeft op de op- & afbouw van uw evenement. ELS biedt ervaren logistieke medewerkers die zelfstandig alle voorbereidingen voor uw evenement verzorgen. Op dit moment is ELS werkzaam in Duitsland en binnen afzienbare tijd zullen we deze tak ook in Nederland opzetten.

Cuise
Cuise is een bedrijf dat keukenmedewerkers, zelfstandig werkende koks en keukenhulpen ter beschikking stelt aan de gastvrijheidsbranche.

Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
Extrema 2009 - Techno Outlet opening kantoorpand Floris Suite Poolbar bloemfontein stadion tuinfeest volle glazen
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017