Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Relatie

Horeca uitzendbureau?

Ik zoek horecapersoneel

 

  • Horeca uitzendbureau
“Is mise en place een horeca uitzendbureau?” Een vraag die we veel krijgen. Mise en place is een horeca projectbureau. We begrijpen de vraag en de verwarring met een horeca uitzendbureau echter wel en leggen het verschil daarom graag uit.

Mise en place pakt door waar uitzendbureaus stoppen. Zo beschikt mise en place over projectleiders die de leiding nemen over het team. Zij sturen aan en zien erop toe dat de medewerkers (jobpers) zowel qua uiterlijk als techniek top scoren.

Verschillen met een horeca uitzendbureau:

-    projectleiders nemen de leiding en zijn uw aanspreekpunt
-    mise en place regelt te allen tijde het vervoer van en naar de relatie
-    jobpers komen als team binnen
-    jobpers dragen uniforme mise en place kleding
-    jobpers zijn getrainde horeca medewerkers

Wij sturen geen “handjes”. In tegenstelling tot een horeca uitzendbureau selecteren we voor elk project het juiste team op basis van ervaring, expertise en een goede mix. Onze operationeel - & projectmanagers zijn ervaren en doorgegroeide jobpers of projectleiders. Zij weten waar ze over praten en kennen de jobpers persoonlijk. Projecten kunnen volledig verzorgd worden inclusief planning, incheck en productiviteitsmeting.

Uiteraard zijn onze kantoren, zoals men dat gewend is in de gastvrijheidsbranche, 24/7 bereikbaar, dus ook in de weekenden en tijdens de feestdagen.

Heeft u nog vragen over het verschil tussen mise en place en een horeca uitzendbureau of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vul het formulier rechts bovenaan deze pagina in.

  • Uitzendbureau horeca?

Bent u op zoek naar horecapersoneel of heeft u een project waar we u bij kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op of vul het formulier rechtsboven op deze pagina in. We horen graag van u!

Ik zoek horecapersoneel


Enkele van onze relaties
Next info
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
Extrema 2009 - Uitzicht over de plas Extrema 2009 Extrema 2009 - Royal Dutch bar Zomerfeest buiten Extrema 2009 - Royal Dutch Middag in- & uitcheckbalie
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017