Top left
Top right
Mise en Place Hostess Terug naar Relatie

Partycatering

Ik zoek partycatering personeel

 

  • Partycatering
Voor de pieken die partycateraars & partylocaties kennen biedt mise en place de perfecte oplossing. Grote aantallen medewerkers (jobpers) komen op het gewenste tijdstip als team aan op de locatie en draaien de partij. Ons partycatering personeel is gewend om op de meest uiteenlopende partijen te werken en tonen dan ook die flexibiliteit.

 

Bij de voorbereidingen of de voorbesprekingen kan indien gewenst een partycatering project leider van mise en place aanwezig zijn zodat hij/zij de briefing voor de jobpers reeds bij vertrek kan geven. Op deze manier komen de jobpers goed voorbereid op de partylocatie aan. Zij kennen het draaiboek, weten hoe het programma zal zijn en voldoen aan de specifieke wensen. Ook na afloop wordt door ons partycatering personeel meegedacht en de partylocatie weer opgeleverd zoals dat gevraagd is.

De projectleider kan fungeren als partymanager en evalueert na afloop van de partij samen met de relatie de jobpers op basis van values en prestaties.

 
  • EPCAS - European Party Caterer Association

Bent u op zoek naar partycatering personeel of heeft u een project waar we u bij kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op of vul het formulier rechtsboven op deze pagina in. We horen graag van u!

Ik zoek partycatering personeel

Enkele van onze partycatering relaties
Next info
Small guy leg
Op zoek naar een bijbaan?
Wij bellen je terug!
Event Impression
Diner Uitserveren medewerkers vip lounges Koffler & Kompanie Congres Medewerker private preview wk 2010
Bottom left
Bottom right
Splitter Splitter
Contact More info
Vacatures More info
Mise en Place group More info
Splitter
Splitter
Inlog: MedewerkersRelaties
Impressum | Home | SiteMap | By InfoCaster © 2017